Dobbelt Danmarkspremiere den 24.-25. oktober på den nye Arteon og Tiguan

I weekenden den 24.-25. oktober inviterer Volkswagen-forhandlerne til Danmarkspremiere på de nye opdaterede versioner af Tiguan og Arteon, der begge står med et skarpere design og et væld af spændende innovative nyheder.

Når Volkswagen-forhandlerne slår dørene op til Åbent hus i weekenden den 24.-25. oktober, kan de ikke kun byde på en, men to store og spændende nyheder.

Tiguan er Volkswagens mest solgte model på verdensplan og den mest solgte SUV i Europa – en position den nye opdaterede version er godt klædt på til at kunne forsvare. Den nye Tiguan er let at genkende på et mere markant frontdesign med en ny og dybere kølergrill og elegante integrerede LED-forlygter, der nu også tilbydes med den nye avancerede Matrix-teknologi.

Placeret i det komfortable førersæde i Tiguans indbydende og rummelige interiør finder du en række nyheder, der øger kørekomforten, sikkerheden og funktionaliteten. Blandt nyhederne kan nævnes de nyeste online MIB3-infotainmentsystemer, nydesignet multifunktionsrat og klimaanlæg med touch-aktiverede funktioner samt et Digital Cockpit med 10,25” TFT-display med mulighed for at konfigurere instrumenteringen efter egne præferencer. Sikkerheden er også opgraderet med blandt andet det intelligente Travel Assist, der byder på delvist selvkørende kørsel ved hastigheder fra 0 til 210 km/t.

Priserne for den nye Tiguan begynder ved 394.995 kr. for en Life-version med den 150 hk stærke og brændstoføkonomiske 1,5 TSI-motor med automatisk cylinder-frakobling og en 6-trins manuel gearkasse. Opgraderes der til en Tiguan Elegance med samme motor og 7-trins DSG-gearkasse lyder på prisen på 469.995 kr. og blandt det omfattende standardudstyr kan nævnes 18” letmetalfælge, LED-Matrix-forlygter, ambientebelysning i 30 farver, Topkomfortsæder, Travel Assist, Bagklap med elbetjening og Easy Open, Digital Cockpit, nøglefri betjening.

Du finder det samme standardudstyr i en Tiguan R-Line, der med en 150 hk 1,5 TSI-motor og DSG-gear koster fra 559.995 kr. En frontkofanger med R-Line-design, indfarvede sideskørter, 19” Valencia-alufælge, ”R”-tagspoiler, læderbeklædt multifunktionssportsrat og Topkomfortsæder med betræk i ”Sardegna”-design og ArtVelours er nogle af de detaljer, der giver Tiguan R-Line en markant og sportslig udstråling.

Udover den turboladede 1,5 TSI-benzinmotor kan Tiguan også bestilles med en 150 eller 200 hk 2,0 TDI-dieselmotor (200 hk tilbydes også med 4MOTION), og senere suppleres modelprogrammet med en 245 hk stærk plug-in-hybrid-version og modelprogrammet toppes med en potent 320 hk og ekstraordinær køredynamisk Tiguan R.

Eksklusive Arteon i to karrosserivarianter

Det er svært at ændre på noget, der er så formfuldendt som en Arteon. Designerne er derfor også gået nænsomt til værks og har nøjedes med at ændre mindre detaljer, der yderligere underbygger modellens unikke udstråling. Fronten har fået en nydesignet frontkofanger med anderledes udformede luftindtag, og de nye LED-performance-forlygter er forbundet af en stribe LED-lys integreret i kølergrillen, hvilket giver bilen en unik lyssignatur. Inde i den Arteon finder du et nyt instrumentbord, der har fået et mere stilrent og eksklusivt designudtryk takket være mere markante, dekorative elementer.

Den største nyhed ved den opdaterede Arteon er tilføjelsen af den nye Shooting Brake, der kombinerer stationcarens rummelige bagagerum og fleksibilitet med et elegant og unikt designudtryk. Begge varianter af Arteon tilbydes henholdsvis i en Elegance og R-Line version, og blandt det omfattende standardudstyr kan nævnes Digital Pro Cockpit med 10,25” display, online Discover Pro-navigation, LED Performance-forlygter og LED-baglygter med dynamisk blinklys, trådløs opladning af mobiltelefon, 19” alufælge og førersæde med el-justerbar lændestøtte samt massagefunktion.

Den sportslige R-Line version adskiller sig fra en Elegance ved at være udstyret med en mere markant og dynamisk designet frontkofanger, 19” alufælge med et andet design, spejlkapper i karrosserifarve,

Priserne for den opdaterede version af Arteon starter ved 579.995 kr. for en 190 hk 2,0 TSI Elegance, hvor samme version som Shooting Brake koster fra 599.995 kr. Merprisen for R-Line-versionen er 20.000 kr. for både Arteon og Shooting Brake.

Begge karrosserivarianter af Arteon kommer med et udvalg af motorer, der i første omgang omfatter en 190 hk 2,0 TSI og to 2,0 TDI EVO-turbodieselmotorer med henholdsvis 150 og 200 hk. Alle motorvarianter er standardudstyret med 7-trins DSG-gearkasse. Senere suppleres modelprogrammet med en 280 hk 2,0 TSI, en 218 hk eHybrid plug-in-hybrid og en 320 hk stærk 2,0 TSI-motor i den sportslige Arteon R.

Den nye Arteon og Tiguan kan opleves hos Volkswagen-forhandlerne i weekenden den 24.-25. oktober fra kl 11-16.

Se den komplette prisliste på den nye Arteon her og Arteon Shooting Brake her.

Se den komplette prisliste på den nye Tiguan her.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk