Job og karriere hos Volkswagen Birkerød

Volkswagen Birkerød er en del af bilbrancen, som oplever en forrygende udvikling i disse tider. Vi sælger og servicerer spændende biler - herunder den populære ID. serie, som består af nogle af markedets mest avancerede elbiler. Vores værksted drives af et team af motiverede og venlige medarbejdere, der har adgang til skræddersyet værktøj og teknologi, som matcher vores biler og kundernes behov.

Vi tror på, at et godt arbejdsklima er afgørende for at yde den bedste rådgivning og service til vores mange loyale kunder. Derfor vægter vi trivsel og samarbejde højt på vores arbejdsplads. 

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Volkswagen Birkerød samler på gode, dedikerede og passionerede medarbejdere, og vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du er en af dem. Uanset om du ønsker at sende en uopfordret ansøgning, eller er interesseret i en af de ledige stillinger, som løbende slås op her på vores hjemmeside. Kontakt os, hvis du ønsker at blive en del af vores dynamiske team og bidrage til vores succes, og ønsker at tage din karriere til nye højder hos Volkswagen Birkerød.

Ledige stillinger