Den 100 % elektriske SUV ID.4

ID.4 er den anden model i ID.-familien og den første elektriske SUV fra Volkswagen. Med et helt nyt pladskoncept, der giver dig frihed. Elektriske præstationer, du vil være vild med. Og intuitiv betjeningskomfort, der gør alting nemt. ID.4: stærk som en SUV, elektrisk som en ID.

ID.4 - elektrisk mobilitet i fremtiden

ID.4 kommer med et skarpt design og så er ID.4 som standard rigtig godt udstyret. Men der er også andre fordele ved ID.4:

  • Garanti på batteriets energiindhold i 8 år/ 160.000 km 
    For ID.4 garanteres, at batteriet kan opretholde minimum 70 % af energiindholdet i 8 år/160.000 km.

  • Varmepumpe gør ID.4 energieffektiv og forlænger rækkevidden
    ID.4 kommer med en varmepumpe, som både er godt for din komfort og for bilens rækkevidde. Du bruger nemlig ikke bilens batteri til at varme kabinen op og kan i stedet glæde dig over en forlænget rækkevidde. Varmepumpen er inkluderet i ID.4 Pro.
  • Volkswagen anbefaler opladning med Clever
    Tilkøb af ladeløsning fra Clever på din hjemmeadresse. Samtidig får du med Clever mulighed for adgang til strøm i hele Danmark. 

Læs mere om ID.4 Se priser på ID.4

ID.4 VAN - med hurtig levering

Din luksuriøse værktøjskasse på hjul, som kombinerer luksus og rummelighed med ren køreglæde. VW ID.4 VAN er en del af Volkswagen ID. familien og er dermed 100 % elektrisk. Med denne VAN får du adgang til de nyeste assistentsystemer og masser af kørekomfort. 

ID.4 VAN er større end den ser ud og kan dække mange forskellige behov. Kan opleves hos din lokale forhandler. 

Læs mere om ID.4 VAN Se priser på ID.4 VAN


Hvis du er interesseret i at høre mere om ID.4, skal du være meget velkommen til at tage kontakt til os.

Kontakt os

 

ID.4 Pro fra (vejl. udsalg): kr. 379.995. Forbrug: 16,3-16,8 kWh/100 km. Rækkevidde: 524-543 km. Forbrug kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalgt udstyr. Den viste ID.4 med metallak, Narvik fælge og Designpakke (ekstraudstyr).