T-Roc: En stærk karakter i et kompakt format

T-Roc R-Line Edition til privatleasing fra kr. 3.495 pr. md.

Vil du have en SUV med det hele? Så kan du nu få den sportslige crossover T-Roc R-Line Edition til en attraktiv privatleasingpris på kr 3.495 pr. måned.

Med T-Roc R-Line er der masser at se frem til. Du får blandt andet sportslige R-Line detaljer, assistentsystemer som Travel Assist, der gør kørsel til en leg og digitalt cockpit er bare lidt af det, du kan glæde dig til. T-Roc R-Line Edition fås fra 3.495 kr. pr måned og med en førstegangsydelse på blot 5.000 kr.

Book prøvetur i T-Roc

555ccdc7-817d-44c1-ac2a-5014b60cc9c3_638560511431647130.jpg

 

Sofistikeret interiør og skarpere eksteriør

Dynamiske proportioner, markante linjer og iøjnefaldende stilelementer skaber et stærkt designudtryk, der skiller T-Roc ud fra den store mængde af crossovers ude på vejene. Designerne er gået nænsomt til værks i opdateringen af eksteriørdesignet og har med enkle midler skærpet T-Roc’s designudtryk. T-Roc kan kendes på et nyt kølergrilldesign og LED-forlygter, der nu er standard på alle varianter. Er T-Roc udstyret med IQ.LIGHT-LED-matrix-forlygter (ekstraudstyr) er de via en LED-lysstribe forbundet med Volkswagen-logoet i midten af kølergrillen.

T-Roc har fået en omfattende opgradering af interiøret og kommer med et komplet nyt instrumentbord, hvor overfladen er udført i et blødt materiale med skumfyld under, og sammen med fremhævede syninger løfter det oplevelsen af både kvalitet og design.

Infotainmentsystemet, der kommer med en touchskærm på 8” eller 9,2”, er nu designet som en tablet og placeret på instrumentpanelet i samme højde som instrumentdisplayet bag rattet. T-Roc kommer standardudstyret med Digital Cockpit, der har et 8” display, og som ekstraudstyr tilbydes Digital Cockpit Pro med 10,25” display (Standard på T-Roc Style). Multifunktionsrattet, som også er en del af standardudstyret i T-Roc, har fået et nyt design, der bidrager til den intuitive betjening af bilens mange funktioner.

Se priser på T-Roc / Læs mere om T-Roc


Assisteret kørsel og online-infotainmentsystemer

T-Roc har et omfattende sikkerhedsudstyr, hvor en af nyhederne er introduktionen af Travel Assist og en forudseende adaptiv fartpilot (standard på Style, R-Line og R), der muliggør assisteret kørsel, hvor styring, bremsning og acceleration styres automatisk ved hastigheder på op til 210 km/t. Ved at integrere signalerne fra frontkameraet samt GPS- og kortdata kan bilens kontrolsystem integrere lokale hastighedsgrænser, bygrænseskilte, vejkryds og rundkørsler og på den måde automatisk tilpasse bilens hastighed efter den aktuelle kørselssituation.

T-Roc er udstyret med tredje generation af MIB-infotainmentsystemer, der muliggør brugen af en række online-baserede funktioner og tjenester. We Connect Plus-tjenester kan bruges gratis i Europa i et år som en del af standardpakken. Det betyder, at naturlig online stemmestyring og streamingtjenester er tilgængelige. Apple CarPlay™ og Android Auto™ funktioner kan også integreres trådløst i styresystemet via App-Connect Wireless, hvis det ønskes.

Læs mere om Volkswagens konnektivitetstjenester

Mange muligheder – TSI- og TDI-motorer, 7-trins DSG-gear og 4MOTION
En af T-Rocs forcer har været det brede udbud af drivlinjer, og det er der ikke ændret ved. Motorprogrammet omfatter tre effektive og stærke TSI-benzinmotorer; en trecylindret 1,0-liters med 110 hk og to firecylindrede på henholdsvis 1,5 liter med 150 hk og 2,0 liter med 190 hk. Udvalget af motorer rundes af med to firecylindrede 2,0 TDI-dieselmotorer med 115 hk og 150 hk. Afhængigt af motorvariant er T-Roc udrustet med enten en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins DSG-gearkasse.

Som alternativ til de forhjulstrukne varianter tilbydes T-Roc også med 4MOTION-firehjulstræk i kombination med 2,0 TDI-motor og 150 hk, og det er standard i kombination med 190 hk 2,0 TSI-motoren.

Byg din T-Roc

T-Roc R-line Edition 1,5 TSI 150 hk. Forbrug v. bl. kørsel: 15,5 km/l. CO2-udslip: 143 g/km. Energiklasse A. Mindstepris i bindingsperiode (12 mdr.): 47.540 kr. Totaludgift v/12 mdr.: kr. 47.540. ekskl. halvårlig CO2-ejerafgift, forsikring, brændstof. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing Inkl. Service- og Reparationsabn. (www.semler.dk/servicevilkår/privatleasing) Leasing udbydes?af VWSF A/S. Prisen gælder ved udlevering senest 31.10.2024. Den viste model: T-Roc R-Line?m. 19" letmetalfælge Misano og lak Askot Grey Black.