Attraktivt leasingtilbud på ikonisk elbil: Masser af Love, Peace og Buzz fra 3.999 kr. om måneden

ID. Buzz er bilen, der spreder gode vibrationer og kalder smilet frem, når den triller gennem trafikken. Og nu kan smilene blive endnu større, for den ikoniske ID. Buzz kan nu privatleases fra blot 3.999 kr.* om måneden.

ID. Buzz har givet e-mobilitet en ny dimension og et nyt ansigt. Den leverer masser af elektrisk køreklæde, byder på et imponerende rummeligt og fleksibelt interiør og et ikonisk design, der taler til både fornuften og følelserne. Sjældent har en så praktisk bil budt på så meget karisma og køreglæde, og nu er det blevet endnu mere tilgængeligt med ekstra skarpe priser på privatleasing.

Med en førstegangsydelse på 15.000 kr. og en månedlig ydelse på kun 3.999 kr.* kan man blive kørende i en ID. Buzz Life 75 Years Edition. Den er veludstyret og kører på 19” Tilburg-letmetalfælge og har LED-for- og baglygter, og assistentsystemer som den adaptive fartpilot med Stop & Go-funktion yder sikkerhed og komfort på farten, mens Park Assist Plus-pakken gør det nemt at parkere ID. Buzz i en snæver vending. Skydedøre i begge sider sikrer god adgang til bagsædet, og inde i ID. Buzz Life kan man nyde varme i multifunktionsrattet, mens et to-zoners klimaanlæg temperer kabinen. Navigation Discover Pro hjælper med at planlægge den optimale rute til destinationen i forhold til eventuelle ladestop, der må foretages undervejs. Metallak og anhængertræk er ligeledes en del af standardudstyret på denne variant.

Ønskes mere luksus og lækre detaljer, kan en ID. Buzz Style 75 Years Edition privatleases mod en førstegangsydelse på 15.000 kr. og en månedlig ydelse fra 4.699 kr.** En ID. Buzz Style 75 Years Edition kan bl.a. kendes på de elegante 20” Solna-letmetalfælge og de effektive IQ. Light-LED-Matrix-forlygter, der forbindes af en tværgående LED-lystribe i fronten. Adgangen til ID. Buzz’ rummelige interiør er nem og bekvem med elektrisk betjente skydedøre og bagklap, der også kan betjenes via nøglen. Area View-funktionen giver dig et godt overblik over omgivelserne, når du skal parkere eller manøvrere bilen, og Park Assist Plus-assistentsystemet har hukommelse og kan scanne og gemme parkeringsmanøvrer. Metallak, anhængertræk og infotainmentsystem med 12” touchskærm er ligeledes en del af standardudstyret på denne variant.

Fælles for ID. Buzz Life og ID. Buzz Style er, at priserne gælder for en privatleasingaftale, der løber i 36 måneder med 15.000 km kørsel om året og ved indregistrering senest den 31. december 2023.

ID. Buzz kan køre op til 417 km (WLTP) på en opladning, og når der skal strøm på igen, kan den oplades med 11 kW AC og op til 170 kW DC, hvor den lader 10 til 80 % strøm på batteriet på 30 minutter. ID. Buzz Life og ID. Buzz Style kører med den samme elektriske drivlinje, der yder 204 hk/310 Nm og giver en topfart på 145 km/t.

*ID. Buzz Life 75 Years Edition. Forbrug: 20,9 kWh/100km, 417 km Elektrisk rækkevidde. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning 0-100%: 7 t 30 min v. max ladeeffekt (11 kW); Hurtig-/lynopladning, 10-80%: 30 min v. max ladeeffekt på (170 kW). *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Samlet pris i leasingperioden (36 mdr./45.000 km) fra: 159.564 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr./15.000 km) fra: 63.588 kr. Den viste pris er ekskl. evt vinterdæk, forsikring, strøm, CO2-ejerafgift og overkørte kilometer, men inkl. Service- og Reparationsabonnement. Positiv kreditgodkendelse, køb af kaskoforsikring og betaling via Nets forudsættes. Etableringsomkostninger 0 kr. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Privatleasing via Volkswagen Semler Finans Danmark A/S.

**ID. Buzz Style 75 Years Edition. Forbrug: 21,3 kWh/100km, 409 km Elektrisk rækkevidde. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning 0-100%: 7 t 30 min v. max ladeeffekt (11 kW); Hurtig-/lynopladning, 10-80%: 30 min v. max ladeeffekt på (170 kW). *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Samlet pris i leasingperioden (36 mdr./45.000 km) fra: 184.764 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr./15.000 km) fra: 71.988 kr. Den viste pris er ekskl. evt vinterdæk, forsikring, strøm, CO2-ejerafgift og overkørte kilometer, men inkl. Service- og Reparationsabonnement. Positiv kreditgodkendelse, køb af kaskoforsikring og betaling via Nets forudsættes. Etableringsomkostninger 0 kr. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Privatleasing via Volkswagen Semler Finans Danmark A/S.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk